230.00 lei

Solutie curatare janta (alcalin)

Formula speciala a produsului care curata jantele de carbonul din frane. Se utilizeaza eficient pentru curatararea suprafetelor din aluminiu, otel sau crom. Ofera o stralucire excelenta.

Se foloseste nediluat.

42.00 lei

Formula speciala a produsului care curata jentile de carbonul din frane.
Se utilizeaza eficace pe jenti din aluminiu, otel sau crom.
Ofera o stralucire excelenta. Se foloseste nediluat.

122.00 lei

Rimer este o solutie cu actiune rapida, special conceputa pentru reinnoirea suprafetelor oxidate din aluminiu si alte aliaje usoare ce sunt parte din componentele automobilelor si camioanelor, indeosebi pentru jante, dar si pentru ornamente etc. Produsul indeparteaza eficient oxidarea de pe suprafete, depunerile de la placutele de frana si alte impuritati de pe jante, reda suprafetelor tratate aspectul de nou.

MOD DE UTILIZARE: A se aplica pe suprafetele afectate dupa procesul de spalare a automobilului. A nu se amesteca sau aplica niciodata produsul Rimer cu detergent activ sau alte substante folosite la procesul de spalare, deoarece ele se vor neutraliza si nu vor mai avea efectul dorit. Pulverizati produsul nediluat direct pe suprafetele afectate si lasati sa actioneze 1 – 2 minute, dupa care clatiti bine cu jet de apa la inalta presiune.

280.00 lei

Solutie acida care curata jante din aluminiu- nichel – crom, fara a le afecta. De asemenea, curata eficient urme de carbon si reziduuri de sare.

Potrivit pentru curatarea cisternelor din inox.

Se foloseste in stare solida sau diluata de la 1:1 la 1:10, cu apa, in functie de gradul de murdarie.