30.00 lei

Spray adecvat pentru curatarea contactelor electrice(lumini,comutatoare etc) si electronicelor(circuite) de reziduuri si rugina

21.50 lei

Voulis Graph este un produs cu grafit excelent pentru curatarea de rugina (si nu numai) a suruburilor, piulitelor, arcurilor.

A se pulveriza direct pe suprafata care necesita curatare.

26.50 lei

Block este un dizolvant eficient al carbunelui creat de eroziunea franelor. Usuca rapid suprafata.

Se pulverizeaza suprafata ce se doreste a fi curatata folosind recipientul cu aer presurizat din aluminiu.

20.50 lei

Spray profesional vaselina cu litiu Voulis Grasso 400 ml

80.00 lei

Ad Blue de inalta calitate - cu apa dedurizata si osmotizata
Produsul se livreaza la bucata (bidon de 10L) sau bax (2x10L). Pretul este per bucata (10L).

În eforturile ei de a limita problema poluării, Uniunea Europeană a stabilit legislaţia în Octombrie 2006, cunoscută sub numele de Euro 4, care permite emisiile de NOx până la 3,5 gr/kWh. Următoarea directivă, cunoscută ca Euro 5, din Octombrie 2009, reglementează emisiile de NOx la 2, 0 gr/kWh şi (oxid de azot) obligă producătorii de autovehicule să se conformeze acesteia. Industriile de autovehicule au ales soluţia Reducţiei Catalitice Selective (SCR). Avantajul de bază al acestei tehnologii este reducerea emisiilor NOx la 90%, a emisiilor de monoxid de carbon la 50-90% şi a emisiilor PM la 30-50%.

Este important să ne referim la calitatea AdBlue-ului, care ar trebui să fie mare. Folosirea unui aditiv care nu corespunde cerinţelor DIN70070 şi standardului de calitate ISO 22241 va cauza diverse probleme: de la creşterea emisiilor de gaze poluante, până la distrugerea catalizatorului. De asemenea, poate cauza diverse probleme motorului datorită presiunii crescute a gazelor dăunatoare ce nu pot fi îndepărtate corect şi la timp din catalizator. Acesta poate fi rezultatul calităţii scăzute a AdBlue-ului , care poate reduce dimensiunea porilor catalizatorului şi dezactivează elementele catalitice ale acestuia din interior.

80.00 lei

Produs de inalta tehnologie potrivit pentru protectia sistemului de circulatie a gazului.
Luptă eficient împotriva reziduurilor, îndepartează umezeala, protejează sistemul împotriva ruginii şi coroziunii. In acelaşi timp, protejează valvele împotriva uzurii.

Indicatii de utilizare: Lichidul trebuie introdus în rezervorul de gaz înainte de umplerea acestuia, atunci când este aproape gol. Aşezaţi adaptatorul special în rezervor şi însurubaţi bine. Intoarceţi flaconul cu capul în jos şi asezaţi supapa masculina în gaura adaptatorului. Apasaţi timp de câteva secunde(aproximativ 30), astfel încat lichidul să intre în rezervor în siguranta, apoi desurubaţi adaptatorul.

PRECAUTIE: flaconul poate parea gol, deoarece conţine doar 120 de ml de produs care este suficient pentru 50-60 litri de GPL. Cu cat este folosit mai des, cu atat rezultatele sunt mai eficiente.

35.00 lei

Formula lui curata caroseria masinii si geamurile de insecte si excremente de pasari.

Curata profund si protejeaza culoarea prin crearea unei pelicule protective dupa folosire.

90.00 lei

Pachet tehnic auto care contine:

- spray profesional pentru curatarea contactelor electrice Voulis Electronic 400 ml;

- spray profesional vaselina cu litiu Voulis Grasso 400 ml;

- spray profesional anti-rugina Voulis Graph 400 ml.

30.00 lei

Spray de curatare multifunctional - lubrifiant - anti rugina - penetrant - anti-umezeala

Un lubrifiant special, rapid, penetrant, cu curatare, anti rugina, proprietati anti umezeala si de protectie.

Se poate folosi pentru: protectia impotriva curatarii ruginii,  deblocarea mecanismelor de intretinere cu lubrifiere si faciliteaza functionarea pieselor mobile.