Despre noi

Salutare!

Bine ai venit pe site-ul nostru!

Ai facut primul pas spre a-ti face masina fericita! De ce? Pai nu ai aflat inca? Pentru ca la noi gasesti numai produse de calitate premium, care nu te vor dezamagi niciodata.

Stiu ce o sa te gandesti acum: cum as putea sa fiu sigur ca nu e doar “o alta poveste” al carei final nu il stim?!

Raspunsul e simplu: pentru ca noi nu am comercializa ceva ce nu am folosi pentru noi!

Povestea CROL incepe in anul 1998, cand s-au pus bazele firmei noastre. De atunci am dezvoltat in permanenta bune relatii cu clientii si partenerii nostri din intreaga Europa.

Nu am fost niciodata de acord sa facem rabat de la servicii si produse de calitate pentru ca intotdeauna cand vrei sa oferi o buna experienta clientilor si partenerilor, te pui in locul lor: as fi multumit de ce am primit?

Astfel, de-a lungul atator ani, peste 20 la numar (wow! Ce zboara timpul!), am reusit sa imbunatatim in permanenta serviciile si produsele oferite, tinand pasul cu tendintele noi aparute.

Stiti cum am reusit sa rezistam atatia ani pe o piata atat de competitiva? Ne-am tinut aproape clientii si partenerii! Astfel am reusit sa ne adresam mereu atat persoanelor fizice, cat si firmelor, prin diversitatatea serviciilor si produselor din portofoliul nostru.

Cunoastem cu totii vorba aia: “vorba lunga, saracia omului”. Nu va mai retinem nici nu minut, va invitam doar sa intrati in “comunitatea” celor care beneficiaza de produse, servicii si consultanta de top in alegerea celor mai bune solutii pt dvs.

Sa auzim numai de bine!